Turtite din cartofi

Printeaza

O reteta delicioasa de turtite din cartofi din: cartofi, ceapa, oua, pipee, ulei, patrunjel si sare.

Ingrediente:Turtite din cartofi

  • 4 cartofi mari
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • un varf de lingurita piper macinat
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţaţi cartofii, spălaţi-i şi daţi-i pe răzătoarea mică. Stoarceţi-i bine de zeama pe care o lasă, apoi amestecaţi-i într-un castron cu oul, ceapa curăţată, spălată şi tocată mărunt.

Adăugaţi şi pătrunjelul tocat, potriviţi de sare şi piper şi omogenizaţi bine compoziţia. încingeţi într-o tigaie uleiul şi puneţi câte 1 lingură din amestecul de cartofi.

Presaţi şi întindeţi compoziţia. Prăjiţi turtiţele câte 2-3 minute pe fiecare parte, apoi când se rumenesc frumos pe ambele părţi, scoateţi-le pe şerveţele absorbante şi lăsaţi-le să se scurgă de ulei.

Turtite din cartofi

Turtite din cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.