Boeuf Stroganoff

Printeaza

O reteta delicioasa de boeuf stroganoff din: muschi de vita, sare, piper, boia, ulei, ceapa, usturoi, ardei iute, faina, coniac, vin rosu, supa de vita, castravete si smantana.

Ingrediente:Boeuf Stroganoff

  • 250 g muschi  de vita
  • sare
  • piper
  • boia
  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 ardei iute
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri coniac
  • 50 ml vin rosu
  • 100 ml supa de vita
  • 1 castravete murat
  • 2 linguri smantana

 

Mod de preparare:

Se taie carnea cuburi şi se prăjeşte în ulei foarte încins, la foc iute. Separat, se călesc ceapa şi usturoiul tocate, se adaugă ardeiul iute tăiat fâşii subţiri şi se căleşte 5 min. la foc mic.

Se presară făină şi boia şi se rumeneşte puţin. Se stinge cu coniac şi vin.

Se toarnă supă şi se fierbe cca 10 min. la foc mic. Se adaugă castravetele murat tăiat bucăţele.^ Se pune carnea prăjită şi se lasă să mai fiarbă la foc moale, cca 2 min.

Carnea trebuie să rămână roz. Se potriveşte de sare şi piper după gust şi se serveşte imediat, cu garnitură de legume.

Boeuf Stroganoff

Boeuf Stroganoff

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.