Ciorba de peste (cod)

Printeaza

Ciorba de peste (cod) din: cod, cartofi, ardei grasi, rosii, ceapa, otet, sare, leustean.

Ingrediente:Ciorba de peste (cod)

  • 1 kg cod,
  • 4 cartofi noi (mărişori)
  • 2 ardei graşi
  • 1/2 kg roşii
  • 2 legături ceapă
  • oţet
  • sare
  • leuştean

 

Mod de preparare:

Laşi peştele să se dezgheţe la temperatura camerei, îl cureţi bine şi împărţi cantitatea în două: pentru ciorbă şi pentru umplutura de sarmale, caz în care îl laşi crud.

Cureţi zarzavatul, îl tai bucăţele mai mici sau le treci prin râzătoare şi îl pui la fiert. Numai după ce s-a fiert pui peştele tăiat bucăţele mici, cât să fie luate o dată cu lingura.

Laşi câte­va minute să fiarbă, potriveşti de sare, acreşti cu oţet. Stingi focul şi presari leuştean tăiat fin.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ciorba de peste cod

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.