Minestrone cu gnocchi
PrinteazaO reteta delicioasa de minestrone cu gnocchi din: morcovi, ceapa, usturoi, telina verde, ceapa verde, ulei de masline, supa de legume, supa de legume, rosii, foaie de dafin, boabe de fasole alba, gnocchi, sare si piper.
- 2 morcovi
- 1 ceapa frantuzeasca
- 1 catel de usturoi
- 2 fire de telina verde
- 4 cepe verzi
- 2 linguri ulei de masline
- 750 ml supa de legume
- 250 g rosii decojite
- 1 foaie de dafin
- 250 g boabe de fasole alba
- 250 g gnocchi (refrigerate)
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se taie morcovii fâşii. Se toacă usturoiul şi ceapa. Se taie mărunt ţelina şi ceapa verde. Morcovii, ceapa franţuzească, usturoiul şi ţelina se călesc în ulei incins circa 2 minute, amestecand.
Se stinge cu supa; se adauga rosiile si foaia de dafin si se lasa sa fiarba timp de circa 10 minute.
Se lasă să se scurgă boabele de fasole. Se adaugă în supă, cu ceapa verde, şi se mai lasă să fiarbă la foc moale cca 5 min. Se adaugă gnochhi şi se fierb cca 5 min.
Se sărează şi se piperează supa; se serveşte eventual cu pesto.
Minestrone cu gnocchi
Pofta buna!