Cartofi la cuptor cu fenicul

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de cartofi la cuptor, cu fenicul din: usturoi, ulei de masline, concentrat de legume, cartofi, bulbi de fenicul, smantana si parmezan.

Ingrediente:Cartofi la cuptor cu fenicul

  • 4 catei de usturoi, taiati
  • 1 lingura ulei de masline
  • 150 ml vin alb
  • 200 ml concentrat de legume
  • 900 g cartofi cu coaja rosie, taiati felii de 1,5 cm
  • 2 bulbi de fenicul, taiati felii subtiri
  • 200 ml smantana
  • 30 g parmezan, razuit

 

Mod de preparare:

Preincâlzeşte cuptorul la semnul 6/200 C. într-un vas larg, încinge uleiul şi sotează usturoiul; stinge cu vinul şi concentratul şi adaugă cartofii şi feniculul, amestecă, acoperă vasul şi fierbe timp de 8 minute.

Ia vasul deoparte, adaugă smântână şi toarnă într-o tavă; presară brânza şi dă la cuptor timp de 40 min-1 oră, până când se rumenesc cartofii.

Cartofi la cuptor cu fenicul

Cartofi la cuptor cu fenicul

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.