Peste cu salata

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de peste cu salata din: file de cod, iaurt, otet, zeama de lamaie, telina, marar, sare si piper.

Ingrediente:Peste cu salata

  • 600 g file de cod
  • 150 g iaurt
  • 2 linguri otet
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 1 telina mica
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbeţi fileul de peşte în apă cu 1 linguriţă sare şi cu oţet. Scoateţi-l din apa în care a fiert şi puneţi-l să se scurgă pe şerveţele absorbante.

Curăţaţi ţelina şi morcovul, spălati-le, daţi-le pe răzătoarea mare şi amestecati-le cu 1 lingură zeamă de lămâie.

Tocaţi mărunt mărarul. Puneţi într-un castron iaurtul, mărarul tocat, ţelina şi morcovul, rase, oţetul şi zeama de lămâie rămase, sare şi piper, după gust.

Omogenizaţi bine compoziţia. Serviţi fileul de peşte pus pe frunze de salată şi puneţi peste acesta salata de crudităţi şi iaurt. Ornaţi cu mărar şi feliuţe de lămâie.

Peste cu salata

Peste cu salata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.