Spirale cu sos de branza

Printeaza

Spirale cu sos de branza din: spirale, ardei, masline, branza, smantana, unt, sare, piper, nucsoara.

Ingrediente:

  • 1 pachet de spirale colorate
  • 1 ardei gras roşu
  • 50 g măsline negre
  • 200 g brânză telemea
  • 100 g smântână
  • 1 lingură cu unt
  • sare
  • piper
  • nucşoara

Mod de preparare:

Spirale cu sos de branza: Pune pastele la fiert în apă cu sare, conform instrucţiunilor, apoi lasă-le la scurs. Curăţă ardeiul şi feliază-l.

Presează cu mâna măslinele pe masa de lucru şi curăţă-le de sâmburi, apoi taie-le după preferinţă.

Pune legumele într-o tigaie în care ai încins untul şi căleşte-le. Separat, topeşte brânza, adaugă smântână şi amestecă bine.

Adaugă în sosul format pastele scurse şi legumele călite. Potriveşte gustul de sare, piper şi, după gust, adaugă un praf de nucşoară.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.