Spirale cu sos de branza
PrinteazaSpirale cu sos de branza din: spirale, ardei, masline, branza, smantana, unt, sare, piper, nucsoara.
Ingrediente:
- 1 pachet de spirale colorate
- 1 ardei gras roşu
- 50 g măsline negre
- 200 g brânză telemea
- 100 g smântână
- 1 lingură cu unt
- sare
- piper
- nucşoara
Mod de preparare:
Spirale cu sos de branza: Pune pastele la fiert în apă cu sare, conform instrucţiunilor, apoi lasă-le la scurs. Curăţă ardeiul şi feliază-l.
Presează cu mâna măslinele pe masa de lucru şi curăţă-le de sâmburi, apoi taie-le după preferinţă.
Pune legumele într-o tigaie în care ai încins untul şi căleşte-le. Separat, topeşte brânza, adaugă smântână şi amestecă bine.
Adaugă în sosul format pastele scurse şi legumele călite. Potriveşte gustul de sare, piper şi, după gust, adaugă un praf de nucşoară.
Pofta buna!