Retete simple: Ciuperci umplute

Printeaza

O reteta gustoasa de ciuperci umplute cu: telemea de oaie, telemea de vaca, unt, ou, lapte.

Ingrediente:Ciuperci umplute

  • 1 kg ciuperci
  • 100 g telemea de oaie
  • 200 g telemea de vacă
  • 50 g unt
  • 1 ou
  • 2-3 linguri cu lapte

 

Mod de preparare:

Curăţă ciupercile. Taie-le picioruşele mărunt şi căleşte-le uşor în 25 g unt şi trei linguri cu lapte. Lasă pe foc până scade toată zeama.

După ce s-a răcit, adaugă brânzeturile rase, oul şi restul de unt. Umple pălăriile de cu. Aşază-le într-o tavă unsă şi lasă-le la cuptor, la foc potrivit, aproximativ 25 de minute.

Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.