Carne de vita cu smantana

Printeaza

Carne de vita cu smantana

Ingrediente:Carne de vita cu smantana

  • 700 g carne de vită
  • 3 cepe (sau 3 legături ceapă verde)
  • 50 g făină
  • 1 kg verză murată
  • un căţel de usturoi
  • 200 g smântână
  • sare
  • chimen
  • boia
  • ulei
  • supă de carne

 

Mod de preparare:

Căleşti ceapa în ulei, presari boia, chimen şi sare (după gust) şi adaugi bucăţile de carne.

Prăjeşti puţin şi stingi cu supa de carne. Laşi totul să fiarbă la foc mic. Când carnea e fiartă pe jumătate, adaugi varza tăiată fideluţă.

Dregi cu smântână amestecată cu făină şi laşi sa fiarbă. O serveşti fierbinte, cu smântână deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.