Clatite cu carne tocata

Printeaza

O reteta delicioasa de clatite cu carne tocata din: oua, lapte, sare, faina, ceapa, carne tocata, ulei, sare, piper, rosii, ardei gras, faina, oua, pesmet si ulei.

Ingrediente:Clatite cu carne tocata

pentru clatite:

  • 2 ouă
  • 400 ml lapte
  • 1 vârf de cuţit sare
  • 210 g făină

pentru umplutura:

  • 1 ceapă mare
  • 300 g carne tocată amestec
  • 1 linguriţă boia
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 100 g roşii decojite
  • 1 ardei gras verde
  • 50 ml smântână
  • 1 legătură pătrunjel
  • făină
  • 2 ouă
  • pesmet
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Pentru clătite, baţi ouăle cu laptele şi sarea_şi adaugi treptat Făina, îţi iese un aluat subţire. Ungi cu puţin ulei o tigaie de teflon şi prăjeşti clătite subţiri.Căleşti ceapa tocată mărunt în două linguri de ulei, adaugi carnea, boiaua, sare şi piper, după gust.

Pui roşiile şi ardeiul gras tocate mărunt şi laşi 15 minute. La sfârşit, adaugi smântână şi pătrunjelul verde tocat. Pui amestec de carne pe clătite, întinzi bine, pliezi capetele şi rulezi. Baţi bine cu un tel două ouă cu un praf de sare.

Treci rulourile de clătite prin făină, prin ou bătut şi pesmet şi le prăjeşti în ulei încins până se rumenesc. Se servesc cu salată de legume.

Clatite cu carne tocata

Clatite cu carne tocata

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • clatite cu carne tocata
  • clatite cu carne

1 comentariu

  1. Foarte bune clatitele cu carne

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.