Pui cu orez si smantana
PrinteazaPui cu orez si smantana
- 300 g orez
- 600 g pui (piept dezosat)
- 2 ardei graşi
- 2-1/2 linguri ulei
- 200 g smântână
- 1 legătură pătrunjel
- piper
- 3 fire cimbru
- condimente
Mod de preparare:
Pui la fiert orezul în apă sărată pentru aproximativ 20 de minute, la foc mic. în acest timp tai pieptul de pui dezosat în felii subţiri. Incingi 2 linguri de ulei într-o tigaie şi prăjeşti carnea pe ambele părţi câte 5 minute.
Adaugi ardeii tăiaţi în felii subţiri şi îi laşi să se prăjească puţin. Stingi totul cu smântână şi mai laşi la fiert cam 5 minute. Speli cimbrul şi îl i adaugi la sos. Condimentezi cu piper şi condimente, după gust.
Tai pătrunjelul, mărunt şi-l adaugi la orez. Ungi un castron cu puţin ulei şi pui în el orezul. în mijloc aşezi puiul cu smântână şi verdeaţă.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- orez cu pui si smantana