Pui cu orez si smantana

Printeaza

Pui cu orez si smantana

Ingrediente:Pui cu orez si smantana

  • 300 g orez
  • 600 g pui (piept dezosat)
  • 2 ardei graşi
  • 2-1/2 linguri ulei
  • 200 g smântână
  • 1 legătură pătrunjel
  • piper
  • 3 fire cimbru
  • condimente

 

Mod de preparare:

Pui la fiert orezul în apă sărată pentru aproximativ 20 de minute, la foc mic. în acest timp tai pieptul de pui dezosat în felii subţiri. Incingi 2 linguri de ulei într-o tigaie şi prăjeşti carnea pe ambele părţi câte 5 minute.

Adaugi ardeii tăiaţi în felii subţiri şi îi laşi să se prăjească puţin. Stingi totul cu smântână şi mai laşi la fiert cam 5 minute. Speli cimbrul şi îl i adaugi la sos. Condimentezi cu piper şi condimente, după gust.

Tai pătrunjelul, mărunt şi-l adaugi la orez. Ungi un castron cu puţin ulei şi pui în el orezul. în mijloc aşezi puiul cu smântână şi verdeaţă.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • orez cu pui si smantana

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.