O reteta gustoasa de perisoare cu ciuperci, carne de vita, franzela, oua, smantana, verdeata, faina, bulion, ulei.
Ingrediente:
1 kg carne de vită fără os
600 g ciuperci proaspete
250 g franzela
2 ou
400 ml smântână
1 leg. verdeaţă
1 lingură făină
2 linguri bulion
150 ml ulei
Mod de preparare:
Tocati carnea, impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa. Adaugati ouale, verdeata tocata, sarea si frământaţi amestecul pentru a obţine o pastă omogenă din care faceţi perişoarele.
Puneţi-le la cuptor, într-o tavă unsă cu ulei, pentru 20 de minute. Căliţi ciupercile tăiate în feliuţe.
Fierbeţi separat un sos din făină, bulion şi apă.
Turnaţi sosul peste ciuperci. Adăugaţi perişoarele şi mai fierbeţi 15 minute.
Turnaţi smântână peste ingrediente înainte de servire.
Perisoare de pasare cu sos de rosii din: chiftelute de pasare, bulion, verdeata, ulei, sare, piper. Ingrediente: 20-30 chifteluţe de pasăre 5-8 linguri bulion (sau 1/4 l suc de roşii) verdeaţă (mărar, pătrunjel, tarhon) ulei sare piper Mod de preparare: Se pregăteşte un sos de tomate: într-o cratiţă de 2-3 I se pun 1-2 […]
Perisoare de vacuta in sos de ciuperci din: carne de vita, ciuperci, paine, oua, verdeata, faina, bulion, smantana, sare, piper, ulei. Ingrediente: 1 kg carne de vită 600 g ciuperci proaspete 250 g pâine mai veche de-o zi 2 ouă 1 legătură verdeaţă 1 lingură făină 2 linguri bulion 250 ml smântână sare piper ulei […]
Perisoare cu sos de mere din: carne de vitel, orez, franzela, ou. Ingrediente: 150 g carne de viţel 1 linguriţă orez 1 felie franzelă ou Mod de preparare: Se dă carnea prin maşină de două ori, împreună cu felia de franzelă înmuiată şi stoarsă. Se amestecă cu orezul curăţat şi spălat şi cu […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.