Deserturi: Prajitura cu prune

Printeaza

O reteta delicioasa de prajitura cu prune,  faina, zahar pudra, ulei, lamaie, bicarbonatPrajitura cu prune, zahar vanilat.

Ingrediente:

  • 400g făină
  • 300g zahăr pudră
  • 200g ulei
  • 800g prune
  • coaja rasă şi zeama de la 1 lămâie
  • 1 linguriţă bicarbonat
  • 4 linguriţe zahăr vanilat

Mod de preparare:

Amestecaţi zahărul cu uleiul. Adăugaţi făina şi bicarbonatul stins cu zeamă de lămâie. Puneţi aluatul într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu făină. Peste aluat puneţi fructele tăiate în bucăţele şi pudraţi-le cu zahăr.

După ce s-a copt 30 – 40 de minute, la potrivit, lăsaţi prăjitura 10 minute la răcit şi pudraţi-o cu zahăr praf ameste­cat cu zahăr vanilat.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • prajitura cu prune de post
  • prajitura de post cu prune

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.