Rulouri cu brânza şi legume
PrinteazaO reteta delicioasa de rulouri cu branza si legume din: sfecla rosie, ceapa, ulei de masline, cimbru, ceapa rosie, bulion, foi de placinta, unt si branza.
- 450 g sfecla rosie, curatata si taiata sferturi
- 250 g ceapa mica, curatata si taiata in doua
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lingura cimbru, tocat
- 1 ceapa rosie, taiata julien
- 5 linguri bulion
- 6 foi de placinta (decongelate)
- 50 g unt topit
- 150 g branza, taiata cuburi
Mod de preparare:
Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200 C si rumeneste sfecla si ceapa, stropite cu 1 lingura ulei si presarate cu cimbru. Da la cuptor 30-35 de minute, pana cand se patrund.
Intre timp, incinge uleiul ramas si soteaza ceapa rosie 10 minute si apoi adauga bulionul. Lasa deoparte sa se raceasca. Intinde pe rand foile de placinta si unge-le cu unt topit.
Pune in mijloc amestec de legume rumenite, ceapa rosie si branza.
Presara sare si piper si ruleaza foaia. Rasuceste capetele si unge cu unt. Asaza rulourile pe tava de copt si da la cuptor 20-25 de minute, pana cand se rumenesc.
Rulouri cu brânza şi legume
Pofta buna!