Dulceata de pastai

Printeaza

Dulceata de pastai

Ingrediente:Dulceata de pastai

  • 1 kg zahăr
  • 1 kg fasole verde grasă
  • 1 lingură zeamă de lămâie
  • 1 praf de vanilie sau 1/2 baton vanilie
  • 3 pahare apă

 

Mod de preparare:

Alegi fasolea lată, tânără şi de un verde frumos. O cureţi de aţe şi desfaci păstaia în două, in lung. Speli fasolea şi o fierbi în 3-4 ape clocotite până ce este bine fiartă.

Legi zahărul ca la toate dulceţurile, adaugi fasolea, laşi să fiarbă. O încerci şi când siropul stă bob, este gata! Poţi întrebuinţa cu succes această dulceaţă la deco­rarea diferitelor torturi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.