Chifteluţe din carne de vită şi porc
PrinteazaO reteta delicioasa de chiftelute din carne de vita si porc din: carne de vita, carne de porc, ceapa, ou, verdeata, faina, ulei, piper si condimente.
- 250 g carne de vita
- 250 g carne de porc
- 100 g ceapa
- 1 ou
- 40 g verdeata
- 50 g faina
- 100 ml ulei
- piper
- condimente
Mod de preparare:
Cureţi ceapa, o speli, o dai prin maşina de tocat carne, apoi o înăbuşi în ulei şi o laşi la răcit.
Cureţi carnea, o tai felii şi o treci împreună cu ceapa înăbuşită şi răcită prin maşina de tocat cu sita fină. Amesteci compoziţia cu piperul şi cu verdeaţa tocată fin.
Adaugi şi condimente după gust. Formezi chifteluţele şi le treci prin făină, le pui la prăjit în ulei încins. Serveşti chifteluţele cu piure de cartofi şi murături.
Chifteluţe din carne de vită şi porc
Pofta buna!