Spumă de ricotta cu cacao

Printeaza

O reteta delicioasa de spuma de ricotta cu cacao din: ricotta, smantana dulce, zahar pudra, cacao neagra, rom si frisca.

 

Ingrediente:Spumă de ricotta cu cacao

  • 350 g ricotta
  • 400 ml smântână dulce
  • 50 g zahăr pudră
  • 30 g cacao neagră
  • 1 păhărel cu rom

pentru decor:

  • cacao
  • friscă
  • zmeura

 

Mod de preparare:

Zdrobeşte ricotta într-un vas şi freac-o cu lingura până când devine cremoasă. Bate smântână cu mixerul, amestec-o cu ricotta, adaugă zahărul pudră, cacaua neagră cernută di­rect în vas şi romul. Amestecă bine până când obţii o cremă spumoasă.

Pune spuma în cupe şi lasă-le să se odihnească cel pu­ţin 1 oră în frigider, după care o serveşti. Inainte de a servi, decorează cu cacao presărată pe toată suprafaţa, moţuri de frişcă şi zmeură.

Spumă de ricotta cu cacao

Spumă de ricotta cu cacao

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.