Pastarnac si morcov rumenit
PrinteazaPastarnc si morcov rumenit din: unt, morcov, pastarnac, sirop de artar sau miere, vin sau concentrat de legume, mustar si nuci.
Ingrediente:
- 50 g unt
- 500 g morcov, curatat si taiat in doua, pe lungime
- 500 g pastarnac, curatat si taiat in patru
- 2 linguri sirop de artar sau miere
- 150 ml vin alb, sec sau concentrat de legume
- 2 linguri mustar picant
- 50 g nuci, tocate
Mod de preparare:
Pastarnac si morcov rumenit: Topeste untul si adauga legumele; amesteca pentru a se unge uniform si adauga siropul, concentratul, mustarul.
Amesteca, acopera vasul cu capac si fierbe 10 minute la foc mic.
Mareste flacara, indeparteaza capacul si lasa sa scada pana cand legumele incep sa se caramelizeze.
Adauga nucile in ultimele minute.
Pofta buna!