Pastarnac si morcov rumenit

Printeaza

Pastarnc si morcov rumenit din: unt, morcov, pastarnac, sirop de artar sau miere, vin sau concentrat de legume, mustar si nuci.

Ingrediente:

  • 50 g unt
  • 500 g morcov, curatat si taiat in doua, pe lungime
  • 500 g pastarnac, curatat si taiat in patru
  • 2 linguri sirop de artar sau miere
  • 150 ml vin alb, sec sau concentrat de legume
  • 2 linguri mustar picant
  • 50 g nuci, tocate

 

Mod de preparare:

Pastarnac si morcov rumenit: Topeste untul si adauga legumele; amesteca pentru a se unge uniform si adauga siropul, concentratul, mustarul.

Amesteca, acopera vasul cu capac si fierbe 10 minute la foc mic.

Mareste flacara, indeparteaza capacul si lasa sa scada pana cand legumele incep sa se caramelizeze.

Adauga nucile in ultimele minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.