Gulas cu carne de vitel si struguri

Printeaza

O reteta de gulas cu carne de vitel si struguri din: carne de vitel, ulei, ceapa verde, morcovi, patrunjel, boabe de struguri, faina, ou, zeama de lamaie si tarhon.

Ingrediente:Gulas cu carne de vitel si struguri

  • 400 g carne de vitel
  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapa verde
  • 100 g morcovi
  • 100 g patrunjel
  • 150 g boabe de struguri
  • 60 g faina
  • 1 ou
  • zeama de la 1 lamaie
  • tarhon

 

Mod de preparare:

Torni uleiul într-o cratiţă pe foc, adaugi carnea tăiată cubuleţe şi căleşti până ce carnea îşi schimbă culoarea (devine albă).

Pui piper, sare şi puţină apă. între timp, cureţi morcovul şi pătrunjelul şi le tai fâşii subţiri.

Ceapa o tai rondele. Tai boabele de struguri în 2 şi le scoţi seminţele. Când carnea este aproape fiartă, adaugi legumele şi ceapa.

Pui peste toate 1 lingură de făină, rumeneşti puţin şi torni peste amestec aproximativ 1 l de apă.

Din făina rămasă, ou şi puţină apă, faci găluşte pe care le fierbi separat în apă sărată. Când carnea este fiartă, pui găluştele în gulaş şi laşi să fiarbă puţin împreună, ca să ia şi găluştele gust de carne. Adaugi boabele de struguri, zeama de lămâie şi tarhonul tocat.

Gulas cu carne de vitel si struguri

Gulas cu carne de vitel si struguri

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.