Copanele umplute
PrinteazaO reteta delicioasa de copanele umplute: ciocanele de pui, branza de vaci, pesmet, usturoi, piper, sare, mustar, bacon.
- 8 ciocănele de pui
- 100 g brânză de vaci
- 2 linguri cu pesmet
- 2 căţei de usturoi
- piper
- sare
- 1 lingură cu muştar
- 8 felii de bacon
Mod de preparare:
Zdrobeşte usturoiul şi amestecă-l energic cu două linguri cu ulei şi un praf de sare şi piper. Condimentează ciocănelele cu usturoi şi lasă la rece minimum 30 de minute.
Separat, amestecă brânza de vaci cu o lingură cu muştar şi două de pesmet şi potriveşte gustul de sare şi piper.
Scoate copănelele de la frigider şi crestează-le uşor pe o parte. In locul format, pune câte o lingură din amestecul de brânză, iar la bază, înfăşoară cu o felie de bacon.
Inveleşte fiecare copănel în folie de aluminiu şi lasă la cuptor 50 de minute.
Pofta buna!