Untura

Printeaza

O reteta delicioasa si simpla de untura din: slanina de porc si sare.

Ingrediente:Untura

  • 1 kg slanina de porc
  • sare

 

Mod de preparare:

Spala slanina, las-o sa se zvante bine, indeparteaza soriciul. Taie slanina in cubulete potrivit de mari. Pune-o la topit intr-un ceaun.

Amesteca din cand in cand pentru a nu se lipi.

In momentul in care incepe sa se topeasca, amesteca mai rar si lasa sa se prajeasca.

Spre final, potriveste gustul de sare. Strecoara si pastreaza untura in borcane, iar jumarile serveste-le cu putina ceapa.

Untura

Untura

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.