Muşchi de porc în foitaj

Printeaza

O reteta delicioasa de muschi de porc in foitaj din: aluat, muschi de porc, ciuperci, ou, vin alb, usturoi, ceapa, boia dulce, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Muşchi de porc în foitaj

  • 400 g aluat foitaj
  • 500 muschi de porc
  • 400 g ciuperci
  • 1 ou
  • 1/2 pahar cu vin alb
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • boia dulce
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, amesteca vinul cu trei linguri cu ulei, doi catei de usturoi zdrobiti si un praf de piper si boia. Adauga muschiul de porc si lasa-l la marinat cel putin cinci ore.

Rumeneşte muşchiul pe toate părţile. Scoate-l pe un platou, iar în grăsi­mea rămasă, căleşte ceapa tocată. Adaugă ciupercile tăiate mărunt şi lasă-le să se înăbuşe.

Unge foaia de aluat cu puţin ulei şi întinde com­poziţia de ciuperci. Aşază bucata de carne şi rulează uşor.

Pune rulada într-o tavă şi unge-o cu ou bătut. Lasă la cuptor până capătă o crustă aurie.

Muşchi de porc în foitaj

Muşchi de porc în foitaj

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.