Ciocolată albă cu fistic şi nuci
PrinteazaO reteta delicioasa de ciocolata alba cu fistic si nuci din: ciocolata alba, fistic, nuci si pastaie de vanilie.
- 350 g ciocolată albă
- 60 g fistic
- 50 g nuci
- 1 păstaie de vanilie
pentru decor:
- nuci
- fistic
Mod de preparare:
Topeşte ciocolata la bain-marie, la foc foarte mic. Toacă mare, cu cuţitul, nucile şi fisticul decojit şi pune-le în ciocolata topită, amestecând uşor.
Adaugă păstaia de vanilie, amestecă bine şi lasă compoziţia să se odihnească câteva minute, pentru a se întrepătrunde aromele.
Scoate păstaia de vanilie şi umple cu această compoziţie forme pentru bomboane, nivelând cu o spatulă.
Lasă-le să se răcească 1 oră în frigider, apoi scoate-le din forme. Le poţi decora cu bucăţele de nuci şi de fistic.
Ciocolată albă cu fistic şi nuci
Pofta buna!