Cotlet de porc la tigaie cu sos de mustar
PrinteazaO reteta delicioasa de cotlet de porc la tigaie cu sos de mustar din: cotlet de porc, unt, smantana, fond de vita, mustar, sare si piper.
- cotlet de porc fara os 800 g
- unt 50 g
- smântâna lichida 60 ml
- fond de vita 130 ml
- mustar 30 g
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Se încinge tigaia cu unt, cotletele se condimenteaza cu sare si piper si se coloreaza în tigaia încinsa. Separat amestecam mustarul cu fondul de vita
iar compozitia rezultata o adaugam peste carne.
Sosul si carnea se fierb timp de 2 minute, dupa care scoatem carnea separat pe un platou cald, iar în jiul rezultat se omogenizeaza smântâna.
Sosul rezultat se mentine pe foc înca 5 minute, acesta fiind servit pe bucatile de carne.
Cotlet de porc la tigaie cu sos de mustar
Pofta buna!