Limba de porc cu sos picant
PrinteazaO reteta delicioasa de limba de porc cu sos picant din: limba de porc, vin alb, demi glace, pasta de tomate, patrunjel verde, hasmatuchi, ceapa, castraveti murati, chilli, tarhon, sare, piper si ulei de floarea soarelui.
- limba de porc 800 g
- vin alb 80 ml
- demi glace 200 ml
- pasta de tomate 40 g
- otet 40ml
- patrunjel verde 1 legatura
- hasmatuchi 2 g
- ceapa 40 g
- castraveti murati 10 g
- chilli 1 g
- tarhon 2 g
- sare si piper dupa gust
- ulei de floarea soarelui 20 ml
Mod de preparare:
Limba de porc se fierbe în supa de legume. Separat realizam sosul picant astfel: sotam ceapa cu ulei, deglasam cu vin alb si otet, adaugam chilli, reducem, adaugam demiglace de vita, dupa care fierbem 10 minute.
La final se adauga pasta de tomate, garnitura de castraveciori murati tocati, hasmatuchi, tarhon si patrunjel tocat. Limba fi arta se serveste calda cu sos si garnitura de piure de legume.
Limba de porc cu sos picant
Pofta buna!