Muschi file de porc la tigaie cu sos

Printeaza

O reteta delicioasa de muschi file de porc la tigaie cu sos din: muschi file de porc, sos, ulei de trufe, ficat de rata, ierburi aromate, sare, piper, faina, unt, vin rosu, ulei, smantana si bacon.

Ingrediente:Muschi file de porc la tigaie cu sos

  • muschi file de porc 880 g
  • sos demi-glace 200 ml
  • ulei de trufe 5 ml
  • ficat de rata 60 g
  • ierburi aromate (cimbru, rozmarin),
  • sare si piper dupa gust
  • faina 10 g
  • unt 10 g
  • vin rosu 50 ml
  • ulei 10 ml
  • smântâna lichida 15 ml
  • bacon 150 g

 

Mod de preparare:

Muschiul de porc se taie în medalioane pe care le asezonam cu sare, piper, cimbru si rozmarin si se ruleaza în felii de bacon. Medalioanele se coloreaza în tigaie cu putin unt si ulei, dupa care se deglaseaza cu vin rosu, fond de vita, ficat de rata si smântâna lichida.

Medalioanele de porc se scot din tigaie si se mentin la cald. Reglam consistenta sosului cu rântasul format din unt si faina si blendam sosul iar în momentul servirii adaugam câteva picaturi de ulei de trufe.

Muschi file de porc la tigaie cu sos

Muschi file de porc la tigaie cu sos

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Prea tare muschiul de porc la tigaie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.