Rinichi de porc cu sos de porto si ciuperci
PrinteazaO reteta delicioasa de Rinichi de porc cu sos de porto si ciuperci din: rinichi de porc, ciuperci, vin de porto, ceapa alba, sare si piper.
- rinichi de porc 720g
- ciuperci champignion 250g
- vin de porto alb 250g
- ceapa alba 70 g
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Rinichiul de porc se taie pe diagonala, se curata si se spala în mai multe ape. Într-o tigaie încinsa se soteaza rinichii cu culoare în putin unt dupa care se retrag si se mentin la cald.
Ciupercile taiate felii se soteaza separat în unt dupa care se amesteca cu rinichiul, se stinge cu vin alb si putina supa de legume. Se fierbe la foc viu timp de 5-7 minute, dupa care se completeaza cu smântâna, sare si piper, apoi se mentine pe foc pentru 10 minute. Se serveste cald.
Rinichi de porc cu sos de porto si ciuperci
Pofta buna!