Roastbeef în crustă
PrinteazaO reteta delicioasa de Roastbeef în crustă din: oua, galbenus, unt, fulgi de cartofi, patrunjel, sare, piper, muschi de vita, ulei, pastarnac, morcovi, vin rosu, supa de vita, smantana si sos de soia.
- 2 oua
- 1 galbenus
- 250 g unt moale
- 250 g fulgi de cartofi
- 1/2 legatura patrunjel tocat
- sare
- piper
- 2 kg muschi de vita
- 2 linguri ulei
- 1 kg pastarnac
- 1 kg morcovi
- 200 ml vin rosu
- 400 m supa de vita
- 100 ml smantana
- 5 linguri sos de soia
Mod de preparare:
Se bat ouăle cu gălbenuş şi unt. Se adaugă fulgii de cartofi şi verdeţurile şi se condimentează. 2 Se încinge cuptorul la 220°C. Se condimentează carnea de vită; se prăjeşte în ulei de jur împrejur. Se pregătesc legumele şi se taie în două pe lung.
Se aşază cu friptura pe o tavă tapetată cu folie de aluminiu. Se acoperă carnea cu amestecul de cartofi şi se presează puţin;” se coace la cuptor cca 45 min. După 10 min. temperatura din cuptor se reduce la 200°C. 3 Se fierbe vinul cu supă şi se adaugă smântână şi sos de soia. Se sărează şi se piperează.
Roastbeef în crustă
Pofta buna!