Salata franceza cu sfecla si porumb

Printeaza

Salata franceza cu sfecla si porumb

Ingrediente:Salata franceza cu sfecla si porumb

  • 200 g. sfecla rosie coapta sau murata
  • 1 conserva mica porumb
  • salata verde
  • 150g. maioneza light

Mod de preparare:

Se toaca sfecla in cubulete mici, orientativ la dimensiunea boabei de porumb. Se spala si se toaca salata verde in fasii subtiri. Se scurge porumbul.

Toate componentele se pun intr-un castron si peste ele se pune maioneza. Se amesteca pana rezulta un sos de culoare roz.

Puteti adauga sare si piper, dupa gust. Se poate manca independent sau ca salata la felul principal.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Fac des salata cu sfecla, dar nu puneam porumb. O sa incerc variant voastra.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.