Biftec cu conopida

Printeaza

Biftec cu conopida

Ingrediente:Biftec cu conopida

  • 1 kg carne de vită
  • 2-3 ouă
  • 1 conopidă nu prea mare
  • 200 g brânză de vaci
  • 70 g smântână
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Dai carnea prin maşina de tocat, o amesteci cu două ouă, sare, piper. Aşezi într-un vas termorezistent (care, în prealabil, a fost uns cu ulei) carnea făcută rotunjoare ca mingile.

De jur-împrejur vei pune bucheţele de conopidă spălată şi puţin sărată. Deasupra torni brânza de vaci amestecată cu smântâna şi alte 1-2 ouă. Dacă ai, poţi pune şi o ploaie de caşcaval ras. Dai la cuptor pentru 30-45 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.