Dulce de castane cu cafea

Printeaza

O reteta delicioasa de piure de castane cu: unt, cafea, zahar vanilat, frisca.

Ingrediente: Dulce de castane cu cafea

  • 500g de piure de castane
  • 7 linguri unt
  • 150 ml cafea concentrata
  • 1 lingurita zahar vanilat
  • 200ml frisca

 

Mod de preparare:

Amestecaţi piureul de castane cu cafeaua, adăugaţi untul înmuiat şi zahărul vanilat. Amestecaţi bine până obţineţi o pastă compactă şi netedă.

Turnaţi compoziţia în 4 cupe şi puneţi-le la frigider pentru cel puţin 2 ore. Serviţi crema de castane ornate cu frişcă.

 

Dulce de castane cu cafea

Dulce de castane cu cafea

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.