Porc cu ceapă şi gogonele acre

Printeaza

O reteta delicioasa de porc cu gogonele acre, ceapa, ulei, faina, bulion, foi de dafin, sare, piper.

Ingrediente: Porc cu ceapă şi gogonele acre

  • 600g gogonele acre
  • 800g carne de porc
  • 6 cepe mări
  • 100ml ulei
  • 1 lingura faină
  • 2 linguri bulion
  • 1-2 foi de dafin
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Căliţi în ulei, timp de 10-15 mi­nute, carnea tăiată în bucăţele şi ceapa, tăiată julienne, la foc mic, după care adăugaţi 300ml apă fiartă. Lăsaţi vasul la foc potrivit. Când carnea a fiert, faceţi un sos din făină, 300ml apă şi bulion şi turnaţi-l peste carne.

Adăugaţi gogonele tăiate în bucăţi Şi mai fierbeţi împreună încă 20 de minute cu foile de dafin, piper şi sare, după gust.

 

Porc cu ceapă şi gogonele acre

Porc cu ceapă şi gogonele acre

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.