Muschi de mânzat cu sos

Printeaza

O reteta delicioasa de muschi de manzat cu sos din: muschi de manzat, unt, patrunjel, suc de lamaie, usturoi, cimbru si sare.

Ingrediente:Muschi de manzat cu sos

  • muschi de mânzat 800 g
  • unt 120 g
  • pătrunjel proaspăt 20 g
  • suc de lămâie 10 ml
  • usturoi 2 g
  • cimbru 2 g
  • sare după gust

 

Mod de preparare:

Pregătim untul din: unt alifiat, pătrunjel tocat, usturoi, suc de lămâie si cimbru.

Muschiul de mânzat se marinează cu putin ulei, sare si piper si se găteste la grătar pe ambele părti.

Se serveste deasupra cu unt.

 

Muschi de mânzat cu sos

Muschi de manzat cu sos

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Vrabioara de manzat cu sos de rosii

Vrabioara de manzat cu sos de rosii 

Vrabioara de manzat cu sos de rosii din: vrabioara de manzat, suc de rosii, morcov, ceapa, boia, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 felii vrabioara de manzat 300 ml suc de rosii un morcov o ceapa o lingurita boia o lingura ulei sare piper   Mod de preparare: Ceapa se curăţă şi se spală bine, după care […]

 

retete

Ceafa de manzat la gratar

Ceafa de manzat la gratar din: ceafa de manzat, oua, unt, tarhon, ceapa, otet, piper boabe, vin alb si sare. Ingrediente: ceafă de mânzat 720 g 2 ouă 200 g unt tarhon proaspăt ceapă 10 ml otet piper boabe 50 ml vin alb sare   Mod de preparare: Într-o cratită se reduce ceapa tocată cu […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.