Vrabioara la gratar cu sos de vin rosu
PrinteazaO reteta delicioasa de vrabioara la gratar cu sos de vin rosu din: vrabioara de vita, ceapa, vin rosu, unt, demiglace, cimbru, foi de dafin, faina, sare si piper.
- vrăbioară de vită 880 g
- ceapă 20 g
- vin rosu 80 ml
- unt 25 g
- demiglacé 100 g
- cimbru, foi de dafin, sare si piper după gust
- făină 15 g
Mod de preparare:
Vrăbioara de vită se condimentează cu sare si piper si se găteste la grătar.
Separat realizăm sosul din ceapă sotată în unt, pe care o deglasăm cu vin rosu, demiglacé- ul de vită si ierburile aromate.
Se reglează consistenta cu unt si făină. Se serveste strecurat lângă vrăbioara de vită.
Vrabioara la gratar cu sos de vin rosu
Pofta buna!