Cotlet de porc cu ardei gras si chilli
PrinteazaO reteta delicioasa de cotlet de porc cu ardei gras si chilli din: cotlet de porc, ardei gras, ceapa, sos chilli, suc de rosii, ulei de masline, sare si piper.
- 1 kg cotlet de porc
- 0,5 kg ardei gras (taiat jullienne)
- 200 g ceapa alba (taiata pestisori)
- 50 g sos chilli
- 50 ml vin alb
- 100 ml suc de rosii
- 100 ml ulei de masline
- sare, piper
Mod de preparare:
Cotletele de porc se prajesc in ulei pe ambele parti, apoi se scot pe o tava. Intr-o tigaie se calesc ardeiul si ceapa dupa care se adauga sosul chilli si sucul de rosii.
Se mai lasa pe foc inca 2-3 minute si apoi se adauga peste cotletele de porc. Totul se introduce in cuptorul incins la 180°C pentru aproximativ 10-12 minute.
Se serveste cu orez.
Cotlet de porc cu ardei gras si chilli
Pofta buna!