Vrabioara de manzat cu sos de rosii din: vrabioara de manzat, suc de rosii, morcov, ceapa, boia, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 felii vrabioara de manzat 300 ml suc de rosii un morcov o ceapa o lingurita boia o lingura ulei sare piper Mod de preparare: Ceapa se curăţă şi se spală bine, după care […]
Retete savuroase: Pot au feu
PrinteazaO reteta savuroasa de pot au feu din: piept de manzat, morcovi, ceapa, praz, telina verde, ridiche alba, cartofi, dovlecei, castraveti murati, mustar si bouquet garni.
- piept de mânzat 2.5 kg
- morcovi 200 g
- ceapă 70 g
- praz 200 g
- telină verde 200 g
- ridichie albă 220 g
- cartofi 300 g
- dovlecei 250 g
- castraveti murati în otet 150 g
- mustar 100 g
- bouquet garni (foi de dafi n cimbru, piper boabe) după gust
Mod de preparare:
Într-o oală se fierb bucătile de carne în apă rece cu sare. După ce a dat în clocot se îndepărtează spuma.
Adaugăm morcovi, piper boabe, bouqet garni, telină verde și ridichie albă tăiată în bucăti.
Se fierbe la foc mic timp de 20 min. după care adăugăm prazul si cartofii. Carnea se scoate din supă pe un platou, la fel și legumele.
Acestea sunt servite calde cu mustar si castraveciori murati în otet.
Pot au feu
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Ceafa de manzat la gratar
Ceafa de manzat la gratar din: ceafa de manzat, oua, unt, tarhon, ceapa, otet, piper boabe, vin alb si sare. Ingrediente: ceafă de mânzat 720 g 2 ouă 200 g unt tarhon proaspăt ceapă 10 ml otet piper boabe 50 ml vin alb sare Mod de preparare: Într-o cratită se reduce ceapa tocată cu […]
Pofta buna!