Morcovi cu marmeladă

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de morcovi cu marmelada din: morcovi, marmelada, unt, zahar si patrunjel.

Ingrediente:Morcovi cu marmeladă

  • 1 kg morcovi, taiati sub forma de bastonase
  • 50 g marmelada de calitate
  • 25 g de unt
  • 25 g zahar fin
  • patrunjel tocat, pentru servit

 

Mod de preparare:

Se pun toate ingredientele, în afară de pătrunjel, într-o cratiţă şi se toarnă 250ml de apă deasupra.

Se fierb la foc mic 20 de minute, până ce lichidul a scăzut, iar morcovii sunt moi şi acoperiţi de o glazură lipicioasă.

Dacă sunt încă un pic cruzi, se adaugă un pic de apă şi se mai fierb câteva minute. Se mută pe un platou şi se servesc cu pătrunjel presărat deasupra.

Morcovi cu marmeladă

Morcovi cu marmeladă

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.