Bacon umplut cu brânză de capră
PrinteazaO reteta delicioasa de bacon umplut cu branza de capra din: branza de capra, piper, rozmarin, bacon, ulei de masline, usturoi si rozmarin.
- 1-4 bucati mici de branza de capra de circa 60 g
- piper macinat
- 1 lingura rozmarin tocat
- 8 felii de bacon
- 4 rosii
- 2 linguri ulei de masline
- 8 catei de usturoi
- rozmarin pentru decor
Mod de preparare:
Brânza de capră se piperează uşor şi se dă prin rozmarin. Fiecare bucată se înfăşoară cu 2 felii de bacon. Roşiile se spală, se bagă câteva secunde în apă fiartă, se scot.
Se curăţă de pielită şi de seminţe, apoi se taie bucăţele.
Uleiul de măsline se încălzeşte într-o tigaie şi se pune la călit usturoiul. Se pune apoi si brânza, învelită în bacon, lăsându-se să se călească pe ambele părţi.
Se adaugă bucăţelele de roşii, se mai lasă puţin pe foc, apoi se pune sare şi piper.
Brânza de capră învelită în bacon se serveşte cu crenguţe de rozmarin, ca decor. Ca pâine, se poate servi cu baghetă.
Bacon umplut cu brânză de capră
Pofta buna!