Supă chinezească picantă
PrinteazaO reteta savuroasa de supa chinezeasca picanta din: ciuperci uscate, taitei, carne de pui, supa de gaina, amidon, ou, ketchup, sos de soia, ceapa, piper negru si sare.
- 50 g ciuperci uscate
- 50 g tăieţei laţi
- 200 g carne de pui fiartă
- 1 cub supă de găină
- 1 lingură amidon de cartofi
- 1 ou
- 1 lingură ketchup
- 1 lingură sos de soia
- 1 lingură oţet de vin
- 1 ceapă mică
- piper negru măcinat
- sare
Mod de preparare:
Se toarnă apă fierbinte peste ciuperci. Se pun tăieţeii în apă rece pentru 20 de minute, apoi se scot, se scurg şi se taie bucăţi mai mici.
In oala cu ciupercile, se pun tăieţeii şi carnea (tăiată bucăţi), apoi cubul de supă de găină.
Se amestecă amidonul cu puţină apă şi se adaugă în supă, împreună cu oul. Se asezonează cu sare şi piper şi se mai fierbe puţin.
Se ia oala de pe foc, se adaugă ketchup, sosul de soia, oţetul şi ceapa tocată.
Supă chinezească picantă
Pofta buna!
Incoming search terms:
- supa chinezeasca picanta