Tornedo din muşchi de vită, cu piper

Printeaza

O reteta delicioasa de tornedo din muschid e vita cu piper din: muschi de vita, sare, piper, bacon, rosii, ardei grasi, usturoi, ulei si ceapa.

Ingrediente:Tornedo din muşchi de vită, cu piper

  • 800 g muşchi de vită
  • sare,
  • piper
  • 50 g felii de bacon
  • 500 g roşii
  • 3 ardei graşi
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • 1 ceapă mare
  • 2 linguri de ulei

 

Mod de preparare:

Se spală carnea, se taie felii subţiri şi se bat uşor, câ pentru şniţele. Se dau pe ambele părţi cu sare şi piper. Se înfăşoară fiecare într-o felie de bacon şi se dau deoparte.

Se spală ardeii graşi şi roşiile. Se taie roşiile în sferturi, se scot seminţele din ardei şi se taie fâşii, alături de usturoiul curăţat.

Se încălzeşte uleiul într-o tigaie şi se pune ceapa curăţată şi tocată la călit. Se adaugă roşiile şi se mai lasă la foc mic, încă 5 minute.

Se adaugă apoi ardeii, usturoiul şi se fierbe to­tul la foc mic, timp de 20 de minute, într-o altă tigaie, se pun la călit în untul încins bucă­ţile de tornedo preparate (câte 2-3 minute pe fiecare parte).

Se întinde deasupra compoziţia de legume şi se mai lasă 3 minute pe foc. Se serveşte cu garnitură de cartofi fierţi.

Tornedo din muşchi de vită cu piper

Tornedo din muşchi de vită, cu piper

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.