Fursecuri cu fulgi de ciocolată

Printeaza

O reteta delicioasa de fursecuri cu: faina, margarina, zahar, ciocolata neagra, nuci, bicarbonat de sodiu, zahar vanilat, sare.

Ingrediente:Fursecuri cu fulgi de ciocolată

  • 300g făină
  • 225 g margarina
  • 350 g zahăr
  • 200 g ciocolată neagră
  • 100 g nuci
  • 1 linguriţă cu bicarbonat de sodiu
  • 2 pliculeţe cu zahăr vanilat
  • sare

Mod de preparare:

Intr-un vas, freacă margarina cu zahărul şi zahărul vanilat. încorporează făina proaspăt cernută şi amestecată cu bicarbonatul şi un praf de sare.

Adaugă nuca măcinată şi ciocolata tăiată cubuleţe sau dată pe râzătoare.

Unge o tavă cu ulei şi tapeteaz-o cu hârtie de copt. la cu lingura din com­poziţie şi pune grămăjoare în tavă, la distanţă unele de altele.

Coace-le la cuptor, la foc moderat, 30-35 de minute.

Fursecuri cu fulgi de ciocolată

Fursecuri cu fulgi de ciocolată

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • fursecuri cu fulgi de ciocolata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.