Stridii cu Sos Mignonette – Stridiile sunt o delicatesă apreciată în bucătăriile din întreaga lume, iar atunci când sunt servite cu sos Mignonette, această combinație clasică devine o adevărată experiență culinară. Sosul Mignonette, cu origini franțuzești, este un amestec simplu dar sofisticat de oțet, șalote și piper, care completează perfect gustul natural, salin și ușor […]
Reteta zilei: Rulouri cu spanac si cascaval
PrinteazaRulouri cu spanac si cascaval din: carne de porc, spanac, cascaval, morcovi, ardei, pastarnac, praz, marar, patrunjel, sare si piper.
Ingrediente:
- 7-8 bucati de carne porc
- 2 legaturi spanac
- cascaval ras
- 2 morcovi
- 2 ardei
- 1 pastarnac
- 1 fir praz
- marar si patrunjel pentru ornat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Firul de praz, ardeii, pastarnacul si un morcov se toaca in diferite forme, dupa care se pun intr-o tava stropita cu ulei.
Spanacul se spala foarte si bine si impreuna cu un morcov se pun la fiert pana se inmoaie.
Carnea de porc se bate ca pentru snitele.Pe fiecare bucata se carne se pune spanacul pasat cu furculita, cascavalul ras si 2-3 feliute de morcov fiert taiat pe lung.
Se ruleaza cu atentie,iar la capete se impunge cu o scobitoare sau se leaga cu ata.
Rulourile astfel obtinute se pun in tava pe patul de legume se stropesc cu putin vin alb, se adauga o cana de apa si se introduc la cuptor pana se rumenesc si se inmoaie legumele.
Rulouri cu spanac si cascaval
Pofta buna!
Rulourile cu spanac si cascaval arata foarte, foarte bine
Arata bine rulourile, sa le icnerc si eu