Ciuperci cu bulion
PrinteazaO reteta simpla de ciuperci cu bulion din: ciuperci, ceapa, ardei gras, usturoi, bulion, sare, piper si patrunjel verde.
- 1 kg ciuperci (champignon, pleurotus, ghebe)
- 1 ceapa
- 1 ardei rgas
- 3-4 catei de usturoi
- 200 g bulion/ pasta de rosii
- sare
- piper
- 1 legatura de patrunjel verde
Mod de preparare:
Spala ciupercile, rupele coditele si toata mare atat palariile, cat si coditele. Ceapa, o tai julien, iar ardeiul, in bucati mici. Caleste ceapa, usturoiul si ardeiul gras in ulei. Cand s-au inmuiat adauga ciupercile.
Acopera cratita cu capac, lasa sa se inmoaie ciupercile si sa scada putin. Adauga bulionul, apoi lasa pe foc mic 15 minute. Potriveste de sare si piper. Adauga patrunjelul tocat marunt. Serveste-le cu mamaliga.
Ciuperci cu bulion
Pofta buna!
Incoming search terms:
- ciuperci cu bulion