Specialitate greceasca

Printeaza

O reteta delicioasa specialitate greceasca cu: ardei rosii, suc de rosii, carne de vita tocata, busuioc verde, ulei de masline, sare, piper negru, usturoi, vin rosu, mozzarella.

Ingrediente:Specialitate greceasca

  • 8 ardei roşii medii
  • 100 ml suc de roşii
  • 500 g carne de vită tocată
  • busuioc verde
  • 3-4 linguriţe ulei de măsline
  • sare grunjoasă
  • piper negru măcinat
  • 3-4 căţei usturoi
  • 50 ml vin roşu
  • 100 g mozzarella

Mod de preparare:

Se spală ardeii, li se taie capacele, apoi se curăţă si se pun la scurs. Separat, se pune uleiul de măsline într-o tigaie, se încinge şi se căleşte carnea tocată. Se adaugă usturoi, sare, piper, cimbru şi busuioc.

La sfârşit, după ce a fiert bine carnea, se adaugă sucul de roşii şi, după ce a scăzut, se lasă să se răcească treptat.

Se umplu ardeii, se adaugă mozzarella şi se pun în tava unsă cu 2-3 picături de ulei. Se bagă în cuptor 10 minute, apoi se servesc.

Specialitate greceasca

Specialitate greceasca

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.