Fasole la cuptor

Printeaza

Fasole la cuptor

Ingrediente:Fasole la cuptor

  • 500 g carne de porc fiartă
  • 100 g untură
  • 4-5 roşii sau 100 g bulion
  • 500 g cartofi cruzi tăiaţi felii
  • 1 kg fasole fiartă
  • 1 linguriţă sare
  • piper
  • o legă­tură mărar şi una de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Pregăteşti o tavă de la cuptor, o ungi cu utură şi pui un rând de fasole, un rând de cartofi, un rând de carne, apoi mărar şi pătrunjel tocat şi repeţi rândurile, pe ultimul rând adaugi sarea, piperul şi roşiile. Introduci la cuptor tava pentru o oră. Serveşti fasolea caldă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.