Rulade cu legume
PrinteazaO reteta delicioasa de rulade cu legume din: usturoi, muschi de porc, rosii, frunze de busuioc, parmezan, sare, piper, ulei de masline, concentrat de legume si ierburi de provence.
- 1 căţel de usturoi
- 6 felii de muşchi de porc
- 300 g roşii medii
- 12 frunze de busuioc
- 50 g parmezan ras
- sare
- piper
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 cub concentrat de legume
- 1/2 plic amestec de ierburi de Provence
Mod de preparare:
Se pisează usturoiul şi se ung feliile de carne. Se taie 2 roşii în 12 felii; pe fiecare felie de carne se aşază câte 2 felii de roşii, împreună cu 2 frunze de busuioc.
Se presară parmezan, sare şi piper, se rulează şi se fixează cu scobitori.
Se încinge uleiul. Se prăjesc ruladele de jur împrejur cca 2 minute. Se toarnă 250 ml apă rece şi se adaugă concentratul de legume şi ierburile de Provence.
Se acoperă şi se fierbe la foc slab 10-12 min. Se taie bucăţi restul de roşii şi se fierb la foc moale cca 5 min. Se presară eventual busuioc.
Rulade cu legume
Pofta buna!