Rulade cu legume

Printeaza

O reteta delicioasa de rulade cu legume din: usturoi, muschi de porc, rosii, frunze de busuioc, parmezan, sare, piper, ulei de masline, concentrat de legume si ierburi de provence.

Ingrediente:Rulade cu legume

  • 1 căţel de usturoi
  • 6 felii de muşchi de porc
  • 300 g roşii medii
  • 12 frunze de busuioc
  • 50 g parmezan ras
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 cub concentrat de legume
  • 1/2 plic amestec de ierburi de Provence

 

Mod de preparare:

Se pisează usturoiul şi se ung feliile de carne. Se taie 2 roşii în 12 felii; pe fiecare felie de carne se aşază câte 2 felii de roşii, împreună cu 2 frunze de busuioc.

Se presară parmezan, sare şi piper, se rulează şi se fixează cu scobitori.

Se încinge uleiul. Se prăjesc ruladele de jur împrejur cca 2 minute. Se toarnă 250 ml apă rece şi se adaugă concentratul de legume şi ierburile de Provence.

Se acoperă şi se fierbe la foc slab 10-12 min. Se taie bucăţi restul de roşii şi se fierb la foc moale cca 5 min. Se presară eventual busuioc.

Rulade cu legume

Rulade cu legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.