Bors de sfecla

Printeaza

Bors de sfecla

Ingrediente:Bors de sfecla

  • 750 ml apă
  • 1 sfeclă mijlocie
  • 2-3 cartofi
  • 1 ceapă mică
  • pătrunjel
  • cimbru după gust
  • 3/2 l borş

 

Mod de preparare:

Cureţi sfecla, o tai tăieţei şi o laşi 5 minute cu puţină sare. O storci uşor şi o pui la fiert cu ceapa tăiată mărunt.

După ce s-a înmuiat adaugi cartofii tăiaţi cuburi, fierţi separat, şi borş după gust. Adaugi verdeaţă, cimbru, zeamă de sfeclă proaspătă şi eventual un albuş bătut spumă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.