Taitei cu masline

Printeaza

Taitei cu masline

Ingrediente:

  • 1 ceaşcă măsline negre
  • 1 ceapă tocată
  • 1/2 ceaşcă ulei
  • 1 ardei verde
  • 1/2 kg roşi decojite şi tăiate felii mici
  • sare
  • piper
  • 1/2 kg melcişori ( ssu tăieţei laţi sau spaghete)
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Taitei cu masline: Scoţi sâmburii măslinelor, le pui în apă rece şi le fierbi 5 minute, după care le strecori.

Căleşti ceapa în ulei, adaugi ardeiul şi roşiile. Sosul obţinut îl fierbi 15 minute.

Condimentez cu sare şi piper după gust şi la sfârşit adaugi şi măslinele. Fierbi tăieţeii în apă cu sare şi îi strecori.

Răstorni pe platou şi garniseşti cu sosul de măsline. Le serveşti fierbnţi.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.