Ficat cu praz si ridichii

Printeaza

O reteta delicioasa de ficat cu praz si ridichi din: ficat de porc, ridiche neaga, praz, masline, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Ficat cu praz si ridichii

  • 400 g ficat de porc
  • 1 ridiche neagra
  • 1 fir de praz
  • 100 g masline fara samburi
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie ficatul în felii şiînăbuşă-lîn ulei cu puţină apă. Dă ridichea pe răză- toarea mare, presară un pic de sare şi las-o câteva minute, apoi stoarce-o.

Adaugă prazul tăiat fâşii sau rondele, măslinele şi ficatul înăbuşit şi tăiat în bucăţi. Amestecă uşor şi condimentează cu sare şi piper după gust. Serveşte cu ou fiert.

Ficat cu praz si ridichii

Ficat cu praz si ridichii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.