Kofta din carne de vită, la cuptor

Printeaza

O reteta de kofta din carne de vita, la cuptor din: carne de vita, paine, lapte, ceapa, rosii, cimbru, sofran, piper si sare.

Ingrediente:Kofta din carne de vită, la cuptor

  • 800 kg carne de vită
  • 1 felie pâine
  • 50 ml lapte
  • 1 ceapă
  • 2–3 roşii
  • cimbru
  • şofran măcinat
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Înmuiaţi pâinea în lapte. Curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi mărunt ceapa. Daţi carnea de vită prin maşina de tocat şi o amestecaţi cu pâinea stoarsă, ceapa, condimente şi sare după gust.

Cu mâna umedă, formaţi sfere cu diametrul de 3–4 cm şi le aşezaţi în tavă, pe rondele de roşii. Le presăraţi cu praf de şofran.

Le coaceţi în cuptorul preîncălzit, la foc mijlociu, timp de 30 de minute. Le puteţi servi cu garnitură de varză sau castraveciori muraţi.

Kofta din carne de vită, la cuptor

Kofta din carne de vită, la cuptor

Pofta buna!

 

3 comentarii

  1. Great article, totally what I needed.

  2. Astea-s un fel de chiftele …

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.